Keir International Company is a strategic partner of Peshelan Gypsum Plant in Saudi Arabia

Возврат к списку 26.03.2019
During working meetings with companies representing the construction market of Saudi Arabia, 03/25/2019, Chairman of the Board of Peshelanskiy Gypsum Plant, Yaroshevich Vladislav Anatolyevich and Founder, Chairman of the Board of Keir International Company, Mohamed Ali S.Al Dhalaan, agreed on strategic partnership.

Keir International Company - стратегический партнер Пешеланского гипсового завода в Саудовской Аравии
В ходе рабочих встреч с компаниями, представляющими строительный рынок Саудовской Аравии, 25.03.2019г.,  Председатель правления Пешеланского гипсового завода, Ярошевич Владислав Анатольевич и Основатель, Председатель правления Keir International Company, Mohamed Ali S.Al Dhalaan, пришли к соглашению о стратегическом партнерстве.